Get Adobe Flash player

Quatro bike arrangement

Gezellig fietsen samen met uw gezin, vrienden of familie door het schitterende natuurgebied Het Groene Woud. Met een luxe en comfortabele quatro-bike voor vier personen,  een gevulde picknickmand, s’ avonds een BBQ en een overnachting in een blokhut is dit een unieke ervaring!alt

Na een gastvrij ontvangst op onze boerderij staan de moderne vierpersoonsfietsen, met voor ieder verstelbare stoelen en versnellingen, al te wachten. Jong of oud, iedereen kan moeiteloos fietsen op deze bikes!

Het ontdekken van het gebied kan met de uitgebreide routekaart, maar misschien is een GPS,- of avonturentocht naar een schat iets voor u? Hongerig na een middag fietsen kunt u gezellig op ons erf barbecuën.

De nacht brengt u door in één van de knusse blokhut voor een goede nachtrust. Het ruizen van de wind door de bomen werken heerlijk ontspannend. De volgende ochtend kunt u genieten van een smakelijk en uitgebreid Bourgondisch ontbijt.

Inbegrepen:

- Quatro-bike gedurende één middag (na 14:00u en voor 16:30u terug zijn)
- Gevulde picknickmand voor 4 personenalt
- Overnachting in een blokhut
- Ontbijt
- Schoon beddengoed
- Routekaart

Niet inbegrepen:

- Barbecue bij te boeken (prijs op aanvraag)

 

van een gast:

Je kunt de 4 persoonsfietsen huren en daarnaast ook de gps-apparaatjes. Die twee samen zijn echt gaaf, we hadden echt veel lol gehad. Er zitten extra meerdere routes en verhalen  over de buurt/omgeving. Die lees je onderweg, op de plek waar je bent!

altaltalt