Get Adobe Flash player

Hotelkamer

 

De Hagelaar is een actief authentiek boerenbedrijf met vele extra's. U zult bij aankomst warm ontvangen worden. Desgewenst kunt u een kijkje nemen achter de staldeuren. 

 

Op De Hagelaar kunt u heerlijk logeren in één van onze luxe en ruime hotelkamers of in de unieke bruidssuite met hemelbed.

 

Op de authentieke hooizolder kunt u 's morgens genieten van een overheerlijk ontbijt met lekkernijen uit de streek. Na het ontbijt wilt u dan misschien nog even wegdromen onder de lindeboom op het erf?

 

Wilt u fietsen of wandelen in de natuurgebieden en landgoederen in de omgeving? Jan en Marian wijzen u waar u de mooiste plekjes vinden kunt.

 

 

 

 

 

 

Van gasten:

Wat een hartelijk ontvangst met koffie en rondleiding. Heerlijk thuiskomen. Het ontbijt was onovertroffen. Veel succes met jullie idealen.

 

Enorm bedankt voor jullie gastvrijheid. Het zag er allemaal even goed en verzorgd uit. Het ontvangst was allerhartelijkst. Waar maak je het nu mee dat je gezellig om de keukentafel gezeten een bakkie drinkt en praat over de dingen van het leven? Daarna een enthousiaste rondleiding en uitleg. Lekker geslapen, heerlijk ontbeten. Heel erg bedankt.

Voor mij als promotor van Nederland als vakantieland zijn de belangrijkste onderdelen van een accommodatie bed, bad en ontbijt. Bij De Hagelaar van uitstekende kwaliteit!! Heerlijk geslapen, heerlijk 'gebadderd' en genoten van een tiptop ontbijt. De rondleiding over de boerderij is aan te bevelen en Jan heeft ongetwijfeld ontelbare verhalen paraat! Voor de Limburgse en Drent was het goed toeven op het Brabantse land.